Bildeserier

På denne siden har vi samlet en mengde bilder tatt underveis i byggeprosessen siden oppstarten i mars 2007. Bildene er organisert i følgende serier; grunnarbeid, reiseverk, utvendig, innvendig og nærområdet. Klikk på bildene for å starte bildevisning.

28 nye påskebilder

Naglevik Panorama er nå annonsert for langtidsleie eventuelt salg i Stavanger Aftenblad og på Finn.no. Kun ett rom gjenstår før hytteprosjektet er 100% ferdigstilt; badet. Tidlig i april ble øvrige rom ryddet og klargjort for visning for interesserte i løpet av påsken. Det er nå lagt ut totalt 28 bilder fra en nærmest innflyttingsklar hytte tatt i løpet av påsken. God fornøyelse!

Denne bildeserien består av 28 bilder. Klikk på bildet ovenfor for å starte bildevisning.

Grunnarbeid

Grunnarbeidet ble påbegynt i påsken 2007, nærmere bestemt den 31. mars 2007. Bildene i denne serien viser at tomta ligger fantastisk flott til godt skjermet for vær og vind samtidig som man har en utrolig panoramautsikt mot sjøen. Tomta er videre svært godt skjult for innsyn fra alle kanter og deler av tomta er beplantet.

Denne bildeserien består av 12 bilder. Klikk på bildet ovenfor for å starte bildevisning.

Reisverk

Arbeidet med reisverket ble påbegynt i midten av mai 2007 og pågikk til utpå sensommeren samme året. I denne perioden ble alle utvendige vegger satt opp, taksperr montert og vegger og tak mer eller mindre tettet.

Denne bildeserien består av 11 bilder. Klikk på bildet ovenfor for å starte bildevisning.

Utvendig

Arbeidet med det utvendige ble påbegynt høsten 2007 og hytta var tett før høsten og vinteren for alvor viste krefter. Dette arbeidet inkluderte legging av takstein, kledning av hele hytta, samt montering av vinduer og dører.

Denne bildeserien består av 21 bilder. Klikk på bildet ovenfor for å starte bildevisning.

Innvendig

Vinteren ble nyttet godt og mye arbeid ble lagt ned innvendig i denne perioden. Blant annet ble hytta isolert, golv ble lagt og vegger ble kledd i panel. Videre ble rom endelig avdelt og kjøkken montert. Pipe og peis kom også etterhvert på plass.

Denne bildeserien består av 18 bilder. Klikk på bildet ovenfor for å starte bildevisning.

Nærområdet

Naglevik Panorama ligger i helt fantastiske omgivelser med flott utsikt utover Jærhavet. Her har du underholdning utenfor stuevinduet enten det er en blikkstille sommerdag eller en stormfull og regnpiskende høst- eller vinterdag.

Denne bildeserien består av 8 bilder. Klikk på bildet ovenfor for å starte bildevisning.